Arkkitehdit Soini & Horto

AS&H rekrytoi: avustava maisemasuunnittelija ja maisemasuunnittelija/hortonomi

17.05.2021

Avustava maisemasuunnittelija

Haemme kesäksi nopeaa ja näppärää, jo hieman suunnittelukokemusta omaavaa maisema-arkkitehtiopiskelijaa (2.-5. vuosikurssi) tai vastavalmistunutta maisema-arkkitehtia avustaviin maisemasuunnittelijan tehtäviin. Tehtävän pääpaino on visuaalisessa esittämisessä ja suunnitelmaluonnosten edistämisessä hankkeiden eri vaiheissa. Kasvituntemus ja toteutusasiakirjojen laatiminen ovat plussaa. Odotamme, että sinulla on kokemusta cad-piirtämisestä ja ehkä myös ArchiCad-osaamista.

Tehtävä on ainakin alkuun osa-aikainen. Hae tehtävää mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 31.5.2021 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen maija.gulin@soinihorto.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”Avustava maisemasuunnittelija”

Maisemasuunnittelija/hortonomi

Haemme maisemasuunnittelutiimiimme maisemasuunnittelijaa tai hortonomia toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Olet koulutustaustaltasi toteutussuunnittelija ja sinulla on käytännön kokemusta istutussuunnitelmien laatimisesta. Hallitset toteutusasiakirjat, työselostukset ja hoitosuunnitelmat, kuten myös cad-piirtämisen (ja ehkä myös ArchiCadin).

Tehtävä on kokoaikainen ja se alkaa sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi 30.6.2021 mennessä osoitteeseen maija.gulin@soinihorto.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”Maisemasuunnittelija/hortonomi”

Lisätietoja molemmista tehtävistä antaa maisema-arkkitehti Maija Gulin, 040 514 2636.