AS&H:n osakasmäärä kasvaa – Marja-Liisa Honkanen sekä Jaakko Hassi uusiksi osakkaiksi

08.05.2017
AS&H:n osakasmäärä kasvaa – Marja-Liisa Honkanen sekä Jaakko Hassi uusiksi osakkaiksi

Arkkitehdit Soini & Horton hallitus on kasvattanut yrityksen osakasmäärää, ja kutsunut perjantaina 5.5.2017 uusiksi osakkaiksi Marja-Liisa Honkasen sekä Jaakko Hassin. Molemmat ovat olleet mukana AS&H:n toiminnassa vuodesta 2014.

”Omistuspohjan laajentaminen on luonnollinen askel yrityksemme nykyisessä kehitysvaiheessa. Uusien osakkaiden mukaantulo on osa alkuvuodesta käynnistettyä organisaatiomuutosta, jonka avulla tulemme tehostamaan toimintaamme ja parantamaan asiakaspalvelumme laatua”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Kalle Soini.

Marja-Liisa on kokenut suurten kaupallisten ja vapaa-ajan hankkeiden vetäjä, jolla on kotimaan projektien lisäksi laaja kokemus vientihankkeista erityisesti Venäjällä.

Jaakko on kartuttanut monipuolisen kokemuksen julkisten ja yksityisten hankkeiden suunnittelijana yli 18-vuotisen uransa aikana. Hänellä on kokemusta mittavista uudisrakennushankkeista, vaativista perus­paran­nushankkeista, sekä näiden yhdistelmistä.

Muutoksen jälkeen AS&:H:lla on viisi osakasta: Kalle Soini, Sami Horto, Santtu Rothsten, Marja-Liisa Honkanen ja Jaakko Hassi.