Huippuduunia – AS&H yksi vuoden 2017 parhaista suomalaisista työpaikoista

10.02.2017
Huippuduunia – AS&H yksi vuoden 2017 parhaista suomalaisista työpaikoista

AS&H on noussut sijalle 12. Great Place to Work®:n suorittamassa tutkimuksessa keskisuurten organisaatioiden kilpasarjassa. Tutkimuksessa AS&H:ta kuvailtiin yhtenäiseksi, innostavaksi ja rohkeaksi työyhteisöksi, jonka johtajuutta leimaa välittävä, tasapainottava ja inhimillinen ote.

”Osallistuimme ensimmäistä kertaa Great Place To Work -tutkimukseen, ja parhaan 15 joukkoon pääseminen oli meille tosi iso  juttu: kymmenvuotisen taipaleemme aikana olemme pyrkineet luomaan työpaikan, jossa toisista välittäminen näkyy ja kuuluu. Huippuarkkitehtuuri ei synny yksin, vaan yhteiseen hiileen puhaltamalla: tämän vuoksi yhteishengen, keskinäisen kunnioituksen ja luottamuksen sekä avoimen yrityskulttuurin luominen on meille yrityksenä erityisen tärkeää. Tästä saavutuksesta on hyvä ammentaa visioomme huipusta duunipaikasta, jossa huonoja vitsejä voi edelleenkin kertoa muulloinkin kuin perjantaisin”, sanoo Sami Horto, AS&H:n toimitusjohtaja pilke silmäkulmassaan.

Arkkitehdit Soini & Horto ottaa tunnustuksen nöyränä vastaan, ja jatkaa matkaansa kohti vieläkin parempaa työpaikkaa. Kiitos kaikille!

LISÄÄ UUTISIA AIHEESTA

Suomen parhaat työpaikat 2017 julkistettu (Great Place To Work – 10.2.2017)
Kärki uusiksi: Tässä ovat Suomen parhaat työpaikat (Taloussanomat – 10.2.2017)