Santtu Rothstenista AS&H:n toimitusjohtaja

12.01.2018
Santtu Rothstenista AS&H:n toimitusjohtaja

Santtu Rothsten on nimitetty Arkkitehdit Soini & Horton toimitusjohtajaksi 8.1.2018 alkaen. Santtu ottaa uuden pestinsä vastaan positiivisin mielin:

“AS&H on kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana nopeasti. Minulla on ollut ilo seurata tätä menestystarinaa hyvin läheltä – ensin osakkaana ja sittemmin varatoimitusjohtajana. Nyt siirryn uuteen rooliin ja uusiin haasteisiin toimitusjohtajan tehtävissä: aion olla vahvasti mukana niin kehittämässä työtämme ja tekemistämme kuin lujittamassa ydinosaamistammekin yhdessä koko heimomme kanssa.”

Toimitusjohtajan pestiä ansiokkaasti hoitanut, yrityksen alkuperäinen perustajaosakas Sami Horto siirtyy muutoksen myötä lähemmäs asiakasrajapintaa:

”Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, ja kehitämme toimintaamme määrätietoisesti eteenpäin. Arvokkain ja laadukkain työ tehdään asiakkaan kanssa yhdessä: haluamme luoda uudenlaisia palvelukonsepteja, joiden avulla varmistamme tehokkaan ja sujuvan yhteistyön toteutumisen. Tulen jatkossa panostamaan enemmän aikaa myös itse hankesuunnitteluun.”

”Yrityskulttuuriamme leimaa vahvasti tekemisen kautta tehtävä osaamisen kehittäminen ja rohkea uudistuminen. Vaiheittaisen valmistelun jälkeen aika tälle muutokselle oli vihdoin kypsä. AS&H:lla on edessään monia upeita vuosia.”, summaavat Rothsten ja Horto.